Er du på udkig efter et lækkert smørrebrød i Svendborg, Sydfyn og omegn? Hos Frokostbixen tilbyder vi et bredt udvalg af klassisk og moderne variationer, der passer til enhver smag og lejlighed. Hvad enten du er til luksus smørrebrød, højtbelagt smørrebrød eller bare en god gammeldags håndmad, så har vi noget for enhver smag. Se blandt andet vores menu, for at lære mere om vores brede og lækre udvalg. 

Se vores menu her!

Luksus smørrebrød til enhver anledning


Hos Frokostbixen finder du luksus smørrebrød i høj kvalitet, der er perfekt til enhver anledning. Vi tilbyder vores retter som ud af huset og take away, så du kan nyde vores lækre retter, hvor som helst og når som helst. Vores variationer er perfekt til både frokost og aftensmad, så du kan forkæle dig selv, dine venner og familie med vores højtbelagte smørrebrød og håndmadder, der helt sikkert få munden til at løbe i vand.

Bestil ud af huset


Står du at skulle holde en fest eller en anden slags begivenhed, så kan Frokostbixen være lige noget for dig. Vi tilbyder bestilling ud af huset til alle slags arrangementer, og vores gourmet smørrebrød i Svendborg vil helt sikkert være et hit til dine gæster. Vi har et stort sortiment af forskellige varianter og typer at vælge imellem, så du kan sammensætte den perfekte menu til dit arrangement.

Vi leverer til hele Sydfyn

Smørrebrød og håndmadder


Du tænker måske hvad forskellen på smørrebrød og håndmadder er, og sandheden er, at de minder meget om hinanden. Smørrebrødet er normalt lavet med et større stykke rugbrød, lavet med smørelse og forskellige toppings, hvor håndmadder typisk er lavet på samme vis, dog med et mindre skive brød og toppet med en enkelt ingrediens. Vi hos Frokostbixen tilbyder begge, netop så du har muligheden for variation, så du kan blive stillet tilfreds til enhver anledning. 

Smørrebrød som den nemme, sunde og lækre løsning


Smørrebrød kan være både sundt og lækkert, hvis det tilberedes rigtigt og med friske og sunde ingredienser. Det kan nemlig hurtigt blive en sund løsning, hvis du vælger bunden af fuldkornsbrød og sund topping, såsom grøntsager, magert kød eller fisk, da dette er en god og lækker kilde til fiber og proteiner. Hos Frokostbixen bruger vi altid velsmagende og friske råvarer, samt vores egen hjemmelavet lækre rugbrød, hvor du har muligheden for at vælge imellem et hav af forskellige toppings. 

Hvad Frokostbixen kan tilbyde dig

  • Vi tilbyder stort sortiment af varianter, der vil tilfredsstille enhver smag.
  • Alle vores retter er lavet af de bedste ingredienser og tilberedt med omhu.
  • Vi tilbyder både traditionelle og moderne smørrebrødskreationer.
  • Vi tilbyder også håndmadder, der er perfekte til den travle frokostpause.
  • Vi tilbyder en nem og bekvem bestillingsproces via vores hjemmeside.
  • Vi henvender og leverer til Svendborg, Skårup, Gudme, Oure, Vejstrup og Sydøstfyn.

Kontakt os i dag på enten telefon 22 96 57 00 eller på mail kontakt@frokostbixen.dk. Du er altid velkommen til at tage et kig på vores omfattende menu for at se hvad vi kan tilbyde dig.
 

Kontakt